Våra tjänster inom byggnadsvård och byggservice på Värmdö

Vårt fokus ligger på att bevara byggnadernas karaktär med hjälp av rätt tekniker och material samtidigt som vi kan utföra moderniseringar som exempelvis badrums- och köksrenoveringar med omsorg och eftertanke. Vi tar hand om kulturellt skyddade hus med respekt och expertis inom antikvarisk hantering.

Byggservice

Vår byggservice erbjuder en mångsidig uppsättning tjänster för att förbättra och underhålla ditt hem eller fastighet. Med kompetens inom snickeri, takrenovering, golvslipning och golvläggning, samt möjlighet till totalentrepenad för både nya projekt och renoveringar, kan vi ta hand om alla dina behov. Vi fokuserar på att leverera kvalitetshantverk och skapa långsiktiga lösningar som passar dina specifika krav och önskemål.

Byggnadsvård

Vi på Hettmans är experter på att vårda äldre byggnader med vår specialiserade byggnadsvårdstjänst. Oavsett om det handlar om att bevara historiska strukturer, utföra timmerlagningar eller genomföra antikvarisk hantering, kan du lita på vår erfarenhet och noggrannhet. Vi tar oss an allt från små reparationer till omfattande renoveringsprojekt och strävar efter att kombinera traditionella metoder med moderna lösningar för att uppnå bästa resultat.

Totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad för både nya byggprojekt och renoveringar, vilket innebär att vi tar hand om allt från planering och projektledning, som ofta kan innefatta bygglov, strandskydd m.m. - till utförande och färdigställande. Oavsett om det handlar om att skapa något helt nytt eller att förvandla en befintlig struktur, kan du lita på vår expertis och engagemang för att leverera en smidig och effektiv process med högkvalitativa resultat.

Tillsyn / Bättre marinmiljö

Vi strävar efter att främja en renare marinmiljö genom vår tillsyns- och serviceverksamhet för avfallspumpar. Med vårt engagemang för miljövänlig hantering och effektivitet erbjuder vi inspektion och underhåll av pumpar för septisk avfall, både i hamnmiljö och till sjöss. Genom att välja våra tjänster kan du vara säker på att ditt båts avloppssystem fungerar optimalt och att du bidrar till att bevara havets hälsa.
Klicka här om du vill kontakta oss