Hettmans Byggnadsvård AB

är ett väletablerat och komplett bygg & snickeriföretag med upptagningsområde på Värmdö och Stockholms Skärgård.

Allt inom Snickeri & Bygg i Skärgården

Vi utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Tjänster vi utför

– ROT:  Renoveringar, Ombyggnader och Tillbyggnader
– Snickeri & Träarbeten
– Besiktningar:  Entreprenad & Fuktkontroll
– Byggnadsvård
– Timmerreparationer
– Byggnationer:  Hus, Garage, Friggebodar m.m
– Kök & Badrum
– Husgrunder
– Altaner och uteplatser

Besiktningar

Hettmans Byggnadsvård AB utför även entreprenadbesiktning och fuktkontroll som besiktningsman. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Helhetsåtaganden

Hettmans utför helhetslösningar som totalentreprenör av byggnationer och ombyggnader. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Kvalitet och Noggrannhet

Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Hettmans Byggnadsvård AB innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.